• Lorem ipsum

Cadeaus borduren met eigen design

Wat is borduren?

Wij borduren met behulp van computerondersteuning. Hiermee kunnen complexe en gedetailleerde ontwerpen worden gemaakt en kunnen grote hoeveelheden geborduurde artikelen snel en efficiënt worden geproduceerd. In dit proces wordt het borduurontwerp gecreëerd of gedigitaliseerd met behulp van borduursoftware en het ontwerp wordt vervolgens overgebracht naar een borduurmachine. De machine gebruikt een reeks naalden en garen om het ontwerp op de gewenste stof of het gewenste kledingstuk te borduren. 

Hoe gaat borduren in zijn werking?

In onze werkplaat wordt bepaald of een afbeelding geschikt is om te borduren of dat de afbeelding nog moet worden aangepast. Het oppervlak dat geborduurd kan worden is maximaal 25 bij 25cm.

Op de computer van de borduurmachines worden de te borduren vlakken aan de juiste kleuren toegewezen. Voor elke kleur in de afbeelding moeten de juiste kleuren garen in de machines worden geplaatst. 

De kledingstukken worden grondig gespannen zodat het borduurvak niet alle kanten op kan schuiven. De kleding wordt onder de borduurmachines geplaatst en de borduurmachines kunnen gaan draaien. Als alle steken zijn gezet is de kleding klaar voor gebruik.

 
Geen producten gevonden...